BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, October 14, 2009

Untuk Customer DA Decal

Haa.. untuk entry kali nie..takder lagi update.. seriusly memang agak sibuk skit..sibuk dengan my other 2 business site. so.buat masa nie.. takder la lagi update new design decal.. n buat masa nie..pilih aje la mana yang ada kat sini ya... ada 20 jenis dah tu... tapi kalau ada yang nak custom made..boleh je di buat kan..jgn risau..

Ok.. pada my customer yang telah membeli sticker decal dari saya... tunjuk2 kan la hasil yang telah di buat... jgn le sorok je...(nak jugak tgk kreativiti customer saya).. send hasil yang telah di buat.. bleh saya letak dlm blog ni.. mana tau..kalau2 ada yang berkenan nak beli.. saya akan link kan directly terus ke blog anda.. :)

Orait.. pada bakal customer or pelawat yang rajin datang.. walaupun maybe ada yang just dtg tgk2 je.. meh la try sekeping... senang je.. tak susah nak tampal pun... rendam kejap.. n tampal.. biar kering..siap...

Dan satu lagi pengumuman penting dari DA Decal.. akan datang.. DA Decal akan mencari 5 org agen shaja untuk menjual sticker decal ini.. Harga istimewa untuk agen DA Decal.. so boleh la anda jual Decal design anda sendiri... Hak milik exclusive. Tungguu...!!!!

2 comments:

Anonymous said...

hi sis.. sy nk tahu lebeh lanjut utk agent? xceli sy ingat nk jual ni thru on9..hope sis boleh inform sy lebeh lanjut tentang modal n syarat2nyer yea.. sy d kawasan temerloh...rinas_rh@yahoo.com / 012-3533716
tq...

Cenderahati Akamika said...

Hi kembali...
sedikit pembetulan..saya bukan SIS..tapi BRO ye.. harap maklum...
buat masa nie DA Decal belum sempat lagi menyediakan terma dan syarat2 kepada agent.. akan di umumkan nnt .. tunggu.. terima kasih